1172840_418588621579862_874566072_o

Wachten op Gorro

Gorro betekent zoiets als krapuul. Het is een woord dat soms wordt gebruikt om jongeren van Marokkaanse afkomst te benoemen. Ze zijn niet volledig van ‘hier’ of van ‘daar’. De artiesten van het populaire hiphopcollectief NoMoBS (No More Bullshit) hebben die dubbele achtergrond en gebruiken dat als een dubbel cultureel kapitaal. Ze mixen er lustig op los, op zoek naar een nieuwe artistieke stem.

Wachten op Gorro is een work in progress waarin ze zich laten inspireren door de geschiedenis van hiphop en spoken word. Ze brengen klassiekers uit die orale bibliotheek met een hedendaagse twist, naast eigen teksten die de traditie verderzetten van ritmische en geëngageerde teksten.

Spel en teksten: NoMoBS (Yahya Affane, Saïd Boumazoughe, Salahdine Ibnou Kacemi en Mike De Ridder) – Coaching: Junior Mthombeni van SINCOLLECTIEF.

Met je ticket kan je diezelfde avond ook nog gaan kijken naar work in progress van Aminata Demba & Aïcha Cissé en naar de voorstelling ‘Is het belangrijk’ van Sarah Eisa, in het kader van Generatie Wereld.

Meer info: http://www.gen2020.be/documents/generatie-wereld.xml?lang=nl

Tickets:
Je kan tickets kopen voor elke avond aan de normale ticketprijzen (15/12/10 euro per avond), of kiezen voor de passe-partout: voor slechts 25 euro kan je naar alle voorstellingen van het programma (ma 9 t.e.m. vr 13 dec)!

 Reserveren:
– aan de balie van t,arsenaal mechelen
– telefonisch op 015 42 25 44
– via email op reservering@tarsenaal.be

Posted in News.